Bemutatkozás

Théta Hungária KftA Théta Hungária Kft 2010-ben alakult, az 1998-tól működő Véd-Land Bt utódjaként. Cégünk komplex szolgáltatást nyújt az alábbi területeken:

  • villanyszerelés (erős- és gyengeáramú kivitelezés),
  • hűtés- és szellőzéstechnika,
  • ivóvíztisztítás.

Szolgáltatási körünk felöleli azokat a technikai ágazatokat, amelyek egy korszerű, kényelmes otthon elengedhetetlen részei.

A megfelelő légkondicionálás, szellőztető rendszer, a központi porszívó, a gondosan megtervezett vagyonvédelem és annak eszközei, az átgondolt elektromos szerelés, a különféle automatikák mind a maximális komfort érzetet szolgálják.

 

KörnyezetvédelemCégünk elkötelezett a környezetünk védelme érdekében. Ezért olyan technológiákat részesítünk előnyben, amelyek ezt a célt szolgálják.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ivóvízkezelésre, ivóvíztisztításra. Reméljük, ezzel mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy kevesebb műanyag palack kerüljön kidobásra.

A lakossági igényeket teljeskörűen ki tudjuk elégíteni a vízlágyítás és vízszűrés területén. Az általunk forgalmazott víztisztító berendezések kristálytiszta vizet állítanak elő, baktérium- és vírusszintig szűrnek.

 

Célunk a legjobb minőséget nyújtani elérhető árakon.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben Önt is megelégedett ügyfeleink között ismerhetjük meg!